8 Dec 2014

Second advent / Otrā advente


Good morning, loved ones! :) As you see, posting everyday is harder for me than I thought. ;) However I have had I day full of rest from the computer and internet, I am fully charged and ready to go on! :) Plus, the Christmas spirit is coming! We have no snow here in Riga, so it feels not that Christmasy as I wanted BUT it’s warm, so I am not cold ouside. ;) That’s good! I think about those places where there is never snow for Christmas, and they somehow manage to feel Christmasy anyway. Let’s learn from them and find our Christmas inside of us not outside! ;)

Yesterday it was second Advent already, it is time to start to speed up the gift making process! ;) At least, for me. This year, it’s all handmade  (well, that’s the thought, at least ;) ), so no shopping malls for me! Yeey! Handmaking takes much more time for sure, but there are so much more benefits too! The gifts come out more personal, there is no stressfull last minute shopping as I have to start getting ready earlier to finish all presents till Christmas. Also, I like handicrafts. :) I realise that for people who are not that crafty, handmaking is a nightmare, basically that’s why they don’t do it, I guess. ;) But anyway, I advise to start your Christmas shopping early, don’t buy gifts because you have to, buy because you want to give joy to people who are close to you. :) 

So, are you a crafty person like me and tend to make something for everyone this Christmas? Or are you a happy Christmas shopper? :) Let me know your gift choosing process! :)

***
Labrīt, mīļe! :) Kā redzat, ievietot rakstu katru dienu man ir daudz grūtāk, nekā sākumā likās. ;) Tomēr, man bija vesela diena atpūtai no datora un interneta un esmu pilnībā uzlādēta un gatava darboties! :) Plus, Ziemassvētku noskaņa tuvojas! Rīga nav sniega, līdz ar to nav tādas Ziemassvētku sajūtas kā gribētos, bet ir silts un vismaz man ārā nav auksti. ;) Tas ir labi! Es domāju par tām vietām, kur Ziemassvētkos nekad nav sniega, un šie cilvēki jebkurā gadījumā tomēr spēj gūt Ziemassvētku sajūtu. Mācīsimies no viņiem un meklēsim Ziemassvētkus sevī, nevis kaut kur ārā! ;)

Vakar jau bija otrā advente, ir laiks paātrināt dāvanu gatavošanas procesu! ;) Vismaz tā ir man. Šogad visas dāvaniņas plānoju gatavot pati (vismaz tāda ir doma ;) ), tā kā nekādas lielveikalu iepirkšanās priekš manis. Jēj! ;) Pašgatavotas dāvaniņas aizņem daudz vairāk laika, tas ir droši, bet ir arī daudz vairāk ieguvumu! :) Dāvanas iznāk daudz personīgākas, nav pēdējā brīža stresainās iepirkšanās, jo jāsāk gatavoties laicīgi, lai visu paspētu līdz Ziemassvētkiem. Un man patīk rokdarbi. ;) Saprotu, ka cilvēkiem, kuri nav tik lieli rokdarbnieki, pašgatavotas dāvaniņas varētu būt lielākais murgs. Droši vien tāpēc viņi to arī nedara. ;) Bet, jebkurā gadījumā, iesaku jums sākt Ziemassvētku iepirkšanos laicīgi un nepērciet dāvanas tikai tāpēc, ka vajag, bet tāpēc, ka gribat iepriecināt sev tuvos cilvēkus! :)

Vai jūs arī esat rokdarbīgi cilvēki kā es un uz Ziemassvētkiem visas dāvaniņas gribat pagatavot paši? Vai vairāk esat priecīgs Ziemassvētku dāvanu pircējs? :)  Dariet man zināmu kāds ir jūsu dāvanu izvēles process! :)

Madara

No comments:

Post a Comment