17 Dec 2014

Third advent / Trešā advente

Hi, guys! :) So sorry I was absent for so long! You see, Christmas is coming and I had to get on with the present making! :) As I did. Hopefully after holidays I will be able to share some pictures with my handicrafts for you to inspire. As well as with some description, how did I manage to make them. ;) However, I am not sure, that I will be able to write a lot of posts till Christmas because, yep, lots, lots to do! :) Hope you aren’t mad and probably we will meet in regular blogging just after New Years. 

Also, I wanted to share a little insight, that serious blogging really takes much more time than someone would think. I, for sure, am not a serious blogger, but anyway.  It is just hard for non-bloggers to understand how much time excatly it takes. ;) All blogger I follow, from their writting I understand that they all are really hard working. My opinion – bloggers are those people who manage to do it all – study, work, blog, do handicrafts or have somekind of hobby (as a lot of blogs are about a hobby!), do a lot of projects, cooperate with companies, write guest post and do promoting. Oh, and they still have time for personal life. It’s crazy! So, I wanted to share my thoughts, that blogging is underrated and as a new profession in this digital age, it should be much more valued.

But, on Christmas topic. :) Third advent has gone by, in Riga we have +3 grades Celsium and we have no snow, it is too warm for Christmas and snow clearly helps to get the feeling. Sometimes it feels like it is spring, only trees have no leaves or buds. Feels like summer is comming not a harsh winter. :) But Christmas is already next week, so it doesn’t matter what’s the weather outside. ;)

Be jolly, my friends, and kind! Christmas is time for all the good and don’t be afraid to accept it, give it and be happy for others to have it. :)

You are welcome to share your thoughts on whatever you like – blogging, Christmas, weather etc. in the comments. :)

P.S. Also I wanted to share this greatChristmas song by Straight No Chaser, who, by the way, are really awesome! ;)

***
Čau, visiem! Piedodiet, ka biju pazudusi tik ilgi! Redziet, Ziemassvētki tuvojas un man vajadzēja vairāk pievērsties dāvanu gatavošanai! :) Un tā arī es darīju. ;) Cerams, pēc brīvdienām varēšu padalīties ar kādiem rokdarbu attēliem, lai arī jūs varat iedvesmoties. ;) Iespējams, ka pievienošu arī kādu aprakstu, lai labāk skaidrs, kā izdevās kaut ko tādu uzmeistarot. ;) Tomēr, neesmu droša, ka man izdosies atsākt aktīvu blogošanu līdz pat Ziemassvētkiem, jo daudz, daudz ko darīt! :) Ceru, ka neesat dusmīgi! Kā arī stipri iespējams, ka regulāros blogierakstos tiksimies tikai pēc Jaunā gada.

Bet, es gribēju dalīties arī savos ieskatos par nopietnu blogošanu. Tas paņem daudz vairāk laika, nekā varētu šķist! Es, protams, vēl neesmu nopietna blogere, bet tomēr. Ne-blogeriem ir grūti saprast tieši cik daudz laika ir vajadzīgs, lai izveidot blogierakstu! Visi blogeri, kuru gaitām es sekoju līdzi, no viņu ierakstiem saprotu, ka arī viņi ir ļoti aizņemti, strādīgi cilvēki. Pēc manām domām, blogeri ir tie, kas paspēj visu – mācīties, strādāt, nodarboties ar rokdarbiem vai citu hobiju (jo daudzi blogi ir par hobijiem!), piedalīties projektos, sadarboties ar uzņēmumiem, rakstīt viesierakstus un nodarboties ar dažādu preču reklamēšanu caur savu pieredzi (eng.promoting, latviski kaut kā uz sitiena nevarēju izdomāt, kāds būtu īstais vārds). UN viņiem vēl atliek laika privātajai dzīvei. Tas ir traki! Līdz ar to, gribēju dalīties savās domās, ka blogošana ir pārāk maz novērtēta kā jauna profesija šājā digitālajā laikmetā, tai vajadzētu saņemt daudz lielāku atzinību!

Bet par Ziemassvētkiem. :) Trešā advente jau bija pagājušājā svētdienā, Rīgā +3 grādi un nekāda sniega, ir pārāk silts priekš Ziemassvētkiem un sniegs noteikti arī palīdzētu sajust svētku noskaņu. Dažreiz ārā ir sajūta, ka ir pavasaris, tikai kokiem nav lapas vai pumpuri. Liekas, ka tuvojas vasara, nevis barga ziema. :) Bet Ziemassvētki ir jau nākamnedēļ, tā kā, laikam jau vienalga kāds laiks ārā, tāpat būs jāsvin! ;)

Esiet priecīgi, mani draugi, un laipni! Ziemassvētki ir laiks visam labajm un nebaidieties to pieņemt, dot un būt priecīgiem par citu cilvēku laimi! :)

Esat laipni aicināti dalīties komentāros savās domās par jebko, kas tīk – blogošanu, Ziemassvētkiem, laikapstākļiem utt. :)

P.S. Augšā pievienota lieliska Ziemīšu dziesma Straight No Chaser izpildījumā. Šī grupa, starp citu, pati par sevi ir superīga! ;)

Madara

No comments:

Post a Comment